Uniek assortiment
 Persoonlijke service
 Snelle levering
 Maatwerk
 

Over Koro PackVision

Sinds de oprichting van Koro PackVision in 2008 hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan verzendverpakkingen en enveloppen opgebouwd. Het assortiment bestaat uit zowel functionele als promotionele verzendoplossingen.

Koro PackVision biedt voor elke inhoud een passende verzendoplossing aan! Of het nu gaat om het versturen van een promotionele mailing of om producten die goed beschermd verstuurd moet worden, wij adviseren u graag over de meest geschikte verpakking.

Heeft uw product een maatwerk verpakking nodig? Wij gaan geen uitdaging uit de weg en nemen uw product graag mee naar de tekentafel. Samen met u komen wij tot een geschikte op maat gemaakte verpakking.

Ons team van ervaren adviseurs geeft u graag een persoonlijk advies. Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen en hebben een uitgebreide productkennis. Wilt u graag een productadvies bij u op kantoor? Ook dat is mogelijk, wij komen graag bij u langs.

Maak kennis met onze specialisten:

Michel V. Antuzzi
Algemeen directeur Koro PackVision BV
Tel.: 010 497 07 21
E-mail: m.v.antuzzi@koro.nl

Philip M. Steens
Directeur Koro PackVision BV
Tel.: 010 497 07 21
E-mail: p.steens@koropackvision.nl

Arjen Volk
Commercieel medewerker
Tel.: 010 497 07 21
E-mail: arjen@koro.nl

Paul Jordaan
Commercieel medewerker
Tel.: 010 497 07 21
E-mail: paul@koro.nl


Koro Groep B.V.

Koro PackVision is onderdeel van de Koro Groep BV. Koro is sinds 1978 gevestigd in Rotterdam en is van oorsprong een handelsdrukkerij. Vanaf 1981 is Koro zich gaan specialiseren in het leveren en bedrukken van enveloppen. In 2008 zijn Koro PackVision BV en de webshop Enveloppenland.nl erbij gekomen.

Koro heeft een hecht team van zo'n 40 betrokken werknemers, een magazijn met 2.500 palletplaatsen en een eigen drukkerij met 11 offset- en digitale drukpersen. Transport verzorgen wij door middel van eigen wagens, pakketpost of met een externe (neutrale) transporteur.