Uniek assortiment
 Persoonlijke service
 Snelle levering
 Maatwerk
 

Blokbodemzakjes

Op zoek naar een manier om uw producten niet alleen veilig te verpakken, maar ook stijlvol te presenteren? Bekijk dan onze uitgebreide reeks van blokbodemzakjes! De blokbodemzak is een veelzijdige verpakkingsoplossing, die uitblinkt in stabiliteit en draagkracht dankzij de stevige platte bodem.

Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Blokbodemzakjes papier
  Blokbodemzakjes papier
  • Verkrijgbaar in 4 formaten
  • Met zichtvenster of zonder venster
  • Blokbodem
  • Per 1000 stuks al vanaf € 120,03 (Incl. BTW)
 2. Blokbodemzakjes gekleurd
  Blokbodemzakjes gekleurd
  • Verkrijgbaar in 3 formaten
  • Keuzen uit: goud, rood en zwart
  • Blokbodem
  • Per 1000 stuks al vanaf € 159,96 (Incl. BTW)
 3. Blokbodemzakjes papier zwart
  Blokbodemzakjes papier zwart
  • Verkrijgbaar in 2 formaten
  • Met zichtvenster of zonder venster
  • Blokbodem
  • Per 1000 stuks al vanaf € 189,97 (Incl. BTW)
 4. Blokbodemzakjes transparant
  Blokbodemzakjes transparant
  • Volledig transparant
  • Voedselveilig
  • Blokbodem
  • Per 3000 stuks al vanaf € 269,71 (Incl. BTW)
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn blokbodemzakjes?

Blokzakjes zijn verpakkingszakken met een unieke vorm. Ze hebben een vlakke onderkant die ervoor zorgt dat ze rechtop kunnen staan wanneer ze gevuld zijn. Dit maakt ze niet alleen een praktische verpakkingsoplossing, maar ook visueel aantrekkelijk. Onze blokbodemzakken zijn uitgerust met een speciale voering, geschikt voor het verpakken van voedingswaren en non-food items. De papieren blokbodemzakjes zonder venster hebben een voering gemaakt van vetvrij papier. De gekleurde blokbodemzakjes en de papieren blokbodemzakken met venster maken gebruik van een folie binnenzijde. De transparante blokbodemzakjes zijn volledig gemaakt van folie. Deze diversiteit zorgt ervoor dat elk type blokbodemzakje geschikt is voor een breed scala aan producten.

Voordelen van blokbodemzakjes

Blokbodemzakjes bieden diverse voordelen voor een effectieve en aantrekkelijke productpresentatie. Hun zelfstandige ontwerp maakt ze gemakkelijk te vullen en door hun constructie zijn ze veelzijdig in gebruik. De speciale voering zorgt voor een veilige verpakking van uw producten. Blokbodemzakken zijn vooral populair voor het verpakken van koffiebonen, thee, muesli, noten, en snoepgoed. Ze kunnen worden gesloten met sluitclips of sluitzegels, waardoor ze een flexibele oplossing bieden voor het veilig verpakken van producten.

Soorten blokbodemzakken

Ontdek ons diverse assortiment blokbodemzakjes, perfect voor elke verpakkingsbehoefte:

Papieren blokbodemzakjes

Kraftpapieren blokbodemzakjes hebben een natuurlijke uitstraling, perfect voor voedingswaren en non-food items. Beschikbaar met een venster voor een duidelijke weergave van de inhoud of zonder venster voor een strakke presentatie.

Gekleurde blokbodemzakjes

Een gekleurd blokbodemzakje trekt echt de aandacht in het schap. Zeer geschikt voor producten zoals losse thee en aromatische producten.

Zwarte papieren blokbodemzakjes

Zwarte kraft blokbodemzakken bieden een elegante en moderne productpresentatie. Kies uit onze blokbodemzakjes met venster om uw producten te presenteren of selecteer onze stijlvolle, venstervrije blokbodemzak voor een strakke verpakking.

Transparante blokbodemzakjes

Transparante blokbodemzakken zorgen voor maximale zichtbaarheid van de inhoud, ideaal voor het direct tentoonstellen van het product binnenin, gemaakt van recyclebaar materiaal voor duurzaam gebruik.

Blokbodemzakjes bedrukken

Het personaliseren van blokbodemzakjes door middel van bedrukking is een effectieve manier om uw merk te onderscheiden. Of u nu kiest voor een logo of een volledig aangepast ontwerp, bedrukte blokbodemzakjes versterken de merkherkenning en verbeteren de klantbeleving. Dit maakt ze niet alleen een praktische keuze voor verpakking, maar ook een strategisch marketinginstrument.

Gebruik van blokbodemzakken

Blokbodemzakken onderscheiden zich door hun unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor ze een essentiële verpakkingsoplossing vormen voor een breed scala aan producten en industrieën. Hun specifieke ontwerp zorgt voor een stabiele presentatie en effectieve bescherming van de inhoud, daarom zijn ze een populaire keuze in verschillende sectoren.

Blokbodemzakjes voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie zijn blokbodemzakken een essentiële verpakkingsoplossing voor een breed scala aan producten, waaronder koffie en thee. Bij het verpakken van voedingsmiddelen is zowel de veiligheid als de presentatie van groot belang. Dankzij de voedselveilige voering en het vermogen om de inhoud tegen lucht en vocht te beschermen, zijn deze zakken ideaal om de aroma's en de kwaliteit van deze producten te behouden. Hun rechtopstaande positie versterkt bovendien de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid.

Blokbodemzakjes voor cosmetica- en schoonheidsproducten

Voor cosmetica- en schoonheidsproducten bieden blokbodemzakken een stijlvolle en functionele verpakkingsoplossing. Of het nu gaat om badzout, bodyscrub of andere items, deze zakken beschermen de inhoud tegen externe factoren, terwijl de esthetische presentatie wordt verhoogd door de mogelijkheid tot personalisatie en bedrukking.

Blokbodemzakjes voor de farmaceutische en gezondheidsindustrie

Om vergelijkbare redenen maken ook de farmaceutische en gezondheidsindustrie gebruik van blokbodemzakken voor het verpakken van supplementen, poeders, en kruiden. Hun beschermende voering is ideaal voor het behoud van de werkzaamheid en kwaliteit van gezondheidsproducten, terwijl de mogelijkheid tot hersluiting de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Blokbodemzakjes voor de detailhandel

Tot slot vormen blokbodemzakken binnen de detailhandel een flexibele verpakkingsoptie, geschikt voor een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder sieraden en cadeau-items. De ruime keuze in formaten, ontwerpen, en personalisatiemogelijkheden maken ze een effectief marketinginstrument dat bijdraagt aan de merkbeleving en productpresentatie.

Blokbodemzak kopen

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste verpakkingsoplossingen voor uw producten. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

Kosten van blokbodemzakjes

Ontdek ons aantrekkelijke assortiment aan voordelige zakjes, zonder in te leveren op kwaliteit. Profiteer nu van onze staffelkorting en bespaar tot maar liefst 36% bij aankoop van onze blokbodemzakjes in bulk. Plaats uw bestelling per pallet en ervaar de uitzonderlijke besparingen op onze blokbodemzakken, waardoor uw aankoop nog voordeliger uitvalt. Grijp nu je kans om slim in te kopen en je voorraad voordelig uit te breiden!